Не ме оставяй да заспя!
Отмаляла не ме
оставяй да заспя.
Приказката наша
нека продължим.
Затвори прозорците!
Залости вратите!
Искам в ласки огнени
с теб да изгорим.
Разлюлей нощта
с горещото си тяло.
Сгрей сърцето ми
със паднала звезда.
Обсипи ме цялата
с надежди.
Любовта ми искай
начаса.
Отвори очи!
Пожелай ме пак!И пак!
Полудувай с мен
като хлапак!
Жаден пий от устните ми
в падналия мрак!
Лудо ме люби!И пак!
И пак!
Радостина Ангелова-Дианжело
© Радостина Дианжело All rights reserved.
в моя свят!