Не ме питай дали те обичам,
а просто ме виж,
на щастлив човек сега приличам.
Тревогите бягат от мен,
болката спира във миг,
щом ти си до мен,
се чувствам аз толкоз велик.
Морета от болка преплувах.
С нас да бъде всичко наред
молих се нощем, будувах.
Ти обич и радост ми носиш.
Ти моят остров блажен
си сред океана
и нищо от мене не просиш,
затова сърцето свое
ти давам в замяна.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
За това своята шестица
ти давам в замяна!