Jul 11, 2008, 12:24 PM

Не ме питай 

  Poetry » Love
635 1 5
 

Не ме питай

 

Не ме питай дали те обичам,

а просто ме виж,

на щастлив човек сега приличам.

Тревогите бягат от мен,

болката спира във миг,

щом ти си до мен,

се чувствам аз толкоз велик.

Морета от болка преплувах.

С нас да бъде всичко наред

 молих се  нощем, будувах.

Ти обич и радост ми носиш.

Ти моят остров блажен

си сред океана

и нищо от мене не просиш,

затова сърцето свое

ти давам в замяна.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??