6 sept 2009, 21:08

Не ме съди! 

  Poesía
1006 0 1

Не ме съди за детските постъпки,
за грешките, за чувствата ми и за обичта,
защото зная, че не мога да те върна,
щом сърцето ти за мене е заключена врата.

Не ме съди за грубия ми тон,
за острия език, обидите и яростта.
Защото знаех скоро, че ще тръгнеш
и не исках да повярвам във това.

Не ме съди, защото друг ще ме осъди
на страшна болка във оставащите дни -
едно сърце,  което все към теб ще тича -
сърцето, което все по тебе вечно ще боли.

© Адриан Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Колкото повече те чета, толкова повече имам чуството, че това съм го писала самата аз..
Propuestas
: ??:??