В ниското не ме търсете!
Там където лазят червеи...
Където има тор и смрад.
В плиткото не ме търсете!
Там където има тиня,
където е домът на безгръбначните...
Не ме търсете и сред подлите,
притворите, мръсниците...
Не ме търсете там!
Не ме търсете!
Ще ме намерите при хората,
които са Човеци!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados