14.06.2019 г., 8:35 ч.

Не ме търсете 

  Поезия » Друга
191 2 7

В ниското не ме търсете!

Там където лазят червеи...

Където има тор и смрад.

 

В плиткото не ме търсете!

Там където има тиня,

където е домът на безгръбначните...

 

Не ме търсете и сред подлите,

притворите, мръсниците...

 

Не ме търсете там!

Не ме търсете!

 

Ще ме намерите при хората,

които са Човеци!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??