1 jul 2008, 14:59

Не ме търси с очи! 

  Poesía » De amor
653 0 8
 

 

Не ме търси с очи

 

Не ме търси с очи.

Гласът ми не търси дори.

Той нежно вече не звучи,

че в тъга сърцето ми се сви.

 

Не смей при мен да идваш.

Любовта ни веч не е заслон.

С ръце не ще да ме помилваш.

Прости за всичко и... пардон.

 

Най-добре да ме забравиш!!!

С мен нямаш бъдеще, уви.

Питай майка си кой бог да славиш!

Сам с   болката ме вече остави.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??