1.07.2008 г., 14:59 ч.

Не ме търси с очи! 

  Поезия » Любовна
652 0 8
 

 

Не ме търси с очи

 

Не ме търси с очи.

Гласът ми не търси дори.

Той нежно вече не звучи,

че в тъга сърцето ми се сви.

 

Не смей при мен да идваш.

Любовта ни веч не е заслон.

С ръце не ще да ме помилваш.

Прости за всичко и... пардон.

 

Най-добре да ме забравиш!!!

С мен нямаш бъдеще, уви.

Питай майка си кой бог да славиш!

Сам с   болката ме вече остави.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??