2 ago 2007, 16:33

Не ме забравяй 

  Poesía
724 0 3
Замислена стоя в нощта,
пред мен догаря пак свещта,
за теб си спомням в този миг,
в сърцето ми е твоя лик.

За дружбата ни вярна аз
редя слова, че и на глас
ти казвам: "Моля те, прощавай,
мрази ме, но не ме забравяй!"

Да мразиш? Толкова неща
разкрих на твоята душа.
Красиви? Да - любов и смях,
но подло аз се подиграх

със чувствата ти. Тъй реших,
за чужди грешки отмъстих
на теб, сърце, но ти прощавай!
Мрази ме, но не ме забравяй!

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??