24 ene 2010, 18:05

* * * Не ми остана 

  Poesía » De amor
648 0 1

Смехът ми се стопи в снега,
разпери мъката криле и полетях....
Не ми остана капчица сълза,
не ми остана късче страх.

Не ми остана семенце надежда,
не ми остана парченце сърце -
само побъркваща ревност
ми даде, а всичко ми взе.

Всеки светъл миг ми открадна,
всички мечти стъпка в прахта.
Вече не мога да давам -
пито-платено, върви си сега!

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??