24 янв. 2010 г., 18:05

* * * Не ми остана 

  Поэзия » Любовная
649 0 1

Смехът ми се стопи в снега,
разпери мъката криле и полетях....
Не ми остана капчица сълза,
не ми остана късче страх.

Не ми остана семенце надежда,
не ми остана парченце сърце -
само побъркваща ревност
ми даде, а всичко ми взе.

Всеки светъл миг ми открадна,
всички мечти стъпка в прахта.
Вече не мога да давам -
пито-платено, върви си сега!

© Лили Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??