27 jun 2008, 23:36

Не ми се пише 

  Poesía » Versos blancos
761 0 8
Не ми се пише,
вдишвам огъня на лятото,
очите ми се слепват от праха
на градските пейзажи,
подритвам се безчувствено към ъгъла,
зад който няма да се сблъскам с никой...
След всички сблъсъци
и мними срещи,
след всички настроения
си тръгвам и от себе си,
поглеждам към живота си сънливо -
изгубих се преди от предоверие,
сега опитвам да си върна живото,
останало ли е из вените...
Не ми се пише,
вече не намирам
значение да изразявам себе си...

© Теодора Бориславова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??