18 ago 2006, 19:28

Не мога да пиша сега 

  Poesía
582 0 3

Не мога да пиша сега
Когато са спуснати всички завеси
В тъмното всички жени са принцеси
Но аз се целувам само с една

Тя е винаги крачка напред
И не иска да пуска юздите
Всяка от тях може да бъде повикана
Но никоя няма да бъде приета

Не мога да свикна веднага
Да бъда ненужна награда

Не мога да пиша сега
Когато завесите падат

03.07.2006

 

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??