18.08.2006 г., 19:28 ч.

Не мога да пиша сега 

  Поезия
583 0 3

Не мога да пиша сега
Когато са спуснати всички завеси
В тъмното всички жени са принцеси
Но аз се целувам само с една

Тя е винаги крачка напред
И не иска да пуска юздите
Всяка от тях може да бъде повикана
Но никоя няма да бъде приета

Не мога да свикна веднага
Да бъда ненужна награда

Не мога да пиша сега
Когато завесите падат

03.07.2006

 

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??