13 dic 2006, 1:28

Не мога да спра 

  Poesía
636 0 4

Не мога да спра

да те жадувам,

бленувам, сънувам.

Не мога да спра

да те желая, да се

вълнувам и бълнувам.

 

Не мога мястото

си да намеря и от

енергия треперя.

Миг без теб е

равносилен на смърт,

а миг с теб е като

начало на нов живот.

 

Толкова истина и

красота виждам в

теб, че чак се чудя

възможно ли е?

Зная – реалност си –

и то моята реалност.

 

Не мога да спра

да те искам и

не искам да

спра желанието

си по теб.

 

Изпълни всяка моя

клетка с копнежи –

от пръстчето на

крачето ми до

последното нервно

окончание вън и

вътре в мен.

 

Няма да спра

и ще продължа.

 

За Калоян

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??