28 abr 2006, 18:02

Не мога да спра да те обичам  

  Poesía
1172 1 4

Не мога да спра да те обичам – това е...

Не мога... искам, но любовта е по-силна от мен.

Обичам те все повече и повече

с всеки изминал ден...

С колкото и момчета да бях...

аз най-накрая осъзнах,

че ти си моята любов голяма...

Ала всичко завърши

просто като една поредна драма...

Но аз винаги ще те обичам,

каквото и да правя,

с когото и да съм...

никога не ще те аз забравя!!!

© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??