28.04.2006 г., 18:02 ч.

Не мога да спра да те обичам  

  Поезия
1161 1 4

Не мога да спра да те обичам – това е...

Не мога... искам, но любовта е по-силна от мен.

Обичам те все повече и повече

с всеки изминал ден...

С колкото и момчета да бях...

аз най-накрая осъзнах,

че ти си моята любов голяма...

Ала всичко завърши

просто като една поредна драма...

Но аз винаги ще те обичам,

каквото и да правя,

с когото и да съм...

никога не ще те аз забравя!!!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??