25 feb 2008, 7:29

"Не мога да забравя" 

  Poesía » De amor
675 0 4
Слушам пак една и съща песен,
толкова е тъжна, напомня ми за теб.
Сълзите ми сами се стичат,
по тъжното, измъчено лице!

Защо не мога да забравя,
ръцете ти, целувките, смеха?
Защо във сънищата ме изгарят,
очите ти - огънят във моята душа?

Сърцето ми се свива отмаляло,
душата ми - разкъсана на две,
и пак онази тъжна песен,
която връща ме при теб!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??