25.02.2008 г., 7:29 ч.

"Не мога да забравя" 

  Поезия » Любовна
669 0 4
Слушам пак една и съща песен,
толкова е тъжна, напомня ми за теб.
Сълзите ми сами се стичат,
по тъжното, измъчено лице!

Защо не мога да забравя,
ръцете ти, целувките, смеха?
Защо във сънищата ме изгарят,
очите ти - огънят във моята душа?

Сърцето ми се свива отмаляло,
душата ми - разкъсана на две,
и пак онази тъжна песен,
която връща ме при теб!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??