11 mar 2010, 12:29

Не мога да заспя 

  Poesía
1283 0 16

Не мога да заспя. Броя овце

и някак си те търся по тавана.

Сглобявам си лицето ти от две

прашасали страни на лампата.

Отвън ми маха кривата луна.

Навярно съм до болка същата -

нащърбена, бездомна и сама

и никога до днес потърсена.

Не мога да заспя, но ми прости -

неспящите сме някак романтични.

Рисувам по стената две очи

и толкова на твоите приличат.

© Ем Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??