11.03.2010 г., 12:29 ч.

Не мога да заспя 

  Поезия
1284 0 16

Не мога да заспя. Броя овце

и някак си те търся по тавана.

Сглобявам си лицето ти от две

прашасали страни на лампата.

Отвън ми маха кривата луна.

Навярно съм до болка същата -

нащърбена, бездомна и сама

и никога до днес потърсена.

Не мога да заспя, но ми прости -

неспящите сме някак романтични.

Рисувам по стената две очи

и толкова на твоите приличат.

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??