11 мар. 2010 г., 12:29

Не мога да заспя 

  Поэзия
1298 0 16

Не мога да заспя. Броя овце

и някак си те търся по тавана.

Сглобявам си лицето ти от две

прашасали страни на лампата.

Отвън ми маха кривата луна.

Навярно съм до болка същата -

нащърбена, бездомна и сама

и никога до днес потърсена.

Не мога да заспя, но ми прости -

неспящите сме някак романтични.

Рисувам по стената две очи

и толкова на твоите приличат.

© Ем Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??