8 nov 2009, 14:11

Не можем да избягаме 

  Poesía » De amor
380 0 0

Аз виждам как зад мен
 вратата се затваря
 и друг прозорец светва -
 за мен просторът се отваря.
Аз чувствам как ме
движи магнетична светлина.
 Мракът е красив, щастлив,
 океан ме приютява -
океан от нещо ново и красиво,
което се вмъква в душата ми свенливо.
Сърцето ми е пълно с топлота
и така нататък омаяна ще продължа,
омаяна от съдбата, от която
не можем да избягаме.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??