13 abr 2013, 13:03

Не можем ли 

  Poesía » Otra
621 0 0

Не можем ли да бъдем себе си, 

Без разни шутовски игри? 
Наистина ли трябва комикси 
Да разиграваме със дни?
 
Навярно лесно е, когато
В театър смешен и през грим 
С усмивки клоунски, разляти, 
Лицата лъскави кривим.
 
А после сваляме си маските 
И грозни гледки сме без тях, 
Поглеждаме насреща с ясните 
Очи на стар безпътен грях. 
 
Цинично хилим  се с покварата 
На сгърчените си души.
Озъбени най-вече на хората,
Които всичко са за нас. Уви! 

© Маргарита Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??