13 may 2009, 16:00

Не мърдай 

  Poesía
686 0 2

Не мърдай

 

Не  мърдай, гледай само сенките

на прелитащите птици.

Не мърдай, слушай само песните

на страдащите девици.

Не мърдай, усетú само полъха

на пролетния бриз.

Не мърдай, помириши само аромата

свободен и чист.

 

Не мърдай, вкусú само любовта

на моята душа.

Не мърдай, почувствай само деня

на нашата раздяла.

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??