May 13, 2009, 4:00 PM

Не мърдай 

  Poetry
690 0 2

Не мърдай

 

Не  мърдай, гледай само сенките

на прелитащите птици.

Не мърдай, слушай само песните

на страдащите девици.

Не мърдай, усетú само полъха

на пролетния бриз.

Не мърдай, помириши само аромата

свободен и чист.

 

Не мърдай, вкусú само любовта

на моята душа.

Не мърдай, почувствай само деня

на нашата раздяла.

© Мариела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??