17 mar 2011, 6:55

Не на шега 

  Poesía » De humor
1266 0 6

Търся си мъж – софиянец, висшист,

oбезпечен, интелигентен и нежен,

работлив, креативен и напорист,

ерген, но да не е небрежен.

В замяна отдавам вярност до гроба –

на отсрещна не държа на такава!

Две дечица от мойта утроба

ще му даря – бели и здрави!

Но дом трябва да има наличен –

собственик на двустаен, поне,

за да живеем що-годе прилично,

а не като номадски коне.

За повече инфо – на мейла.

И всички да сте със снимки, ви моля –

първо лицето, после портфейла.

При интерес ще ви отговоря!

© Хриси Саръова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??