20 oct 2011, 23:01

Не ние 

  Poesía
823 1 5
Не ние – нека да са те,
които топлят своите ръце,
макар един от друг далече.
Не ние в тази зимна вечер,
не ти, а тя, не аз, а той
със “Скъпа моя!”, “Скъпи мой!”
студените екрани ще изписват…
...
Как тези думички ми липсват!

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??