Oct 20, 2011, 11:01 PM

Не ние 

  Poetry
821 1 5
Не ние – нека да са те,
които топлят своите ръце,
макар един от друг далече.
Не ние в тази зимна вечер,
не ти, а тя, не аз, а той
със “Скъпа моя!”, “Скъпи мой!”
студените екрани ще изписват…
...
Как тези думички ми липсват!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??