20 окт. 2011 г., 23:01

Не ние 

  Поэзия
824 1 5
Не ние – нека да са те,
които топлят своите ръце,
макар един от друг далече.
Не ние в тази зимна вечер,
не ти, а тя, не аз, а той
със “Скъпа моя!”, “Скъпи мой!”
студените екрани ще изписват…
...
Как тези думички ми липсват!

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??