20.10.2011 г., 23:01 ч.

Не ние 

  Поезия
817 1 5
Не ние – нека да са те,
които топлят своите ръце,
макар един от друг далече.
Не ние в тази зимна вечер,
не ти, а тя, не аз, а той
със “Скъпа моя!”, “Скъпи мой!”
студените екрани ще изписват…
...
Как тези думички ми липсват!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??