11 jul 2008, 12:19

Не-обичай-но 

  Poesía » De amor
539 0 6
 

 

Страхувам се, страхувам се, страхувам се!

Това е толкова необичайно.

Страхувам се от Вас, от празнодумите,

страхувам се от себе си и другите,

страхувам се да не загубя Вас -

страхувам се за Вас - да не загубите...

Това е толкова необичайно.

Страхувам се за първи път:

обичам  Вас, но тайно.

© Дита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??