Страхувам се, страхувам се, страхувам се!
Това е толкова необичайно.
Страхувам се от Вас, от празнодумите,
страхувам се от себе си и другите,
страхувам се да не загубя Вас -
страхувам се за Вас - да не загубите...
Това е толкова необичайно.
Страхувам се за първи път:
обичам Вас, но тайно.
© Дита Всички права запазени
До!