29 sept 2020, 17:45

Не очаквам вече нещо да се случичи 

  Poesía » De amor
403 0 1

Луната тази вечер ми е гост.

В стаята ми влиза най-нахално.

А аз за тебе пак надигам тост

и името ти шепна тъй банално.


Часовникът тиктака в полумрак.

Захласнато го слуша тишината.

А аз хронично в чаша вино пак

таниново си давя самотата.

 

Не очаквам вече нищо да се случи.

Възможността премина всяка грница

Мечтателят в мен урока си научи

и пълна с провали носи раница.

 

© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??