27 feb 2008, 11:20

не плачат 

  Poesía » Otra
703 0 13

тихо е

кристално тихо
и... уютно
въпреки лепкавия мрак

стон отнякъде долита
изтръгнат нежен звук
от струни
не
не плачат
протягат топли длани
за среща
у дома

капна
радостна сълза

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??