Feb 27, 2008, 11:20 AM

не плачат 

  Poetry » Other
701 0 13

тихо е

кристално тихо
и... уютно
въпреки лепкавия мрак

стон отнякъде долита
изтръгнат нежен звук
от струни
не
не плачат
протягат топли длани
за среща
у дома

капна
радостна сълза

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??