13 sept 2015, 17:46

Не по равно 

  Poesía » Civil
405 0 4

                                                          Не по равно

 

 

Всеки ден за един е радост

за другия е болка хаос.

Невъзможно по равно да са живели

един е плакъл - другите са  пели.

 

Всичко е в  миговете разделени.

Чувството за утрешния ден не дреме.

Разкъсва всяка  болка, мисъл,

която звездоброя бе написал.

 

Безсънни нощи, вечен здрач, 

утрото, дните, тихият плач.

Това, което се е родило

и съдбовно светлината скрило.

 

Твоята зора да е красива,

да си буден, когато другия заспива.

И в тъмнината да прогледаш

тревогите си да подреждаш.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??