31 oct 2010, 9:54

Не размахвай ръце 

  Poesía » Otra
468 0 5

И тази любов ли
ще пуснеш да си отиде?

Като гълъб,
едва превъзмогнал
страха си да бъде
сред хората?

С ято гълъби
ще се повърти
и ще литне,

ненахранена,
непогалена,
с гръд разтворена.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??