31 окт. 2010 г., 09:54

Не размахвай ръце 

  Поэзия » Другая
429 0 5

И тази любов ли
ще пуснеш да си отиде?

Като гълъб,
едва превъзмогнал
страха си да бъде
сред хората?

С ято гълъби
ще се повърти
и ще литне,

ненахранена,
непогалена,
с гръд разтворена.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??