26 sept 2009, 18:59

Не само 

  Poesía » Versos blancos
590 0 4

 

 

 

 

не са нужни думи

когато от времето капе

затишие

тъмни облаци мнителност

тровят

всяка секунда доверие

но това е простимо

даже повод за влюбване

всяка липсваща седмица

става път

във очите ми

всяка дума спестена

доразплита мечтите

а нощта

недочакана

я усещам

прегръща ме

и не само

доразказвам ú преводи

и превеждам ú нежности

аз я чакам

с душата си

и в дланта си я топля

всяка нощ

дето моя е

и не само

 

 

Песен!...

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??