20 abr 2017, 18:18

Не се отказвай 

  Poesía » De amor
298 0 2


И пак не мога да заспя,
сърдити са ми чудесата,
мечтите свиха пак крила,
не аз те чакам, а душата.

 

И пак опитвам да летя,
в ръцете ти да оцелея,
но тази глупава вина,
жадува бавно да изтлеем.

 

Сега до теб ме притисни,
Почувства ли!? Сърцето страда...
Отпий любов, сбъдни мечти,
не се отказвай от наградата!

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??