20.04.2017 г., 18:18 ч.

Не се отказвай 

  Поезия » Любовна
293 0 2


И пак не мога да заспя,
сърдити са ми чудесата,
мечтите свиха пак крила,
не аз те чакам, а душата.

 

И пак опитвам да летя,
в ръцете ти да оцелея,
но тази глупава вина,
жадува бавно да изтлеем.

 

Сега до теб ме притисни,
Почувства ли!? Сърцето страда...
Отпий любов, сбъдни мечти,
не се отказвай от наградата!

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??