Уморените коне ги убиват, нали?
Тази мисъл в главата ми днес се върти.
Уморих се по разни доктори да ходя,
по болници наред в страната да бродя.
Инфаркта направих така - във движение,
Няколко инсулта - в същото положение.
С магнитен резонанс белязах тая дата.
Оказа се, че бръмбари имам в главата.
Няма да страдам от новата вест -
трябва да се справя с доблест и чест,
няма да се вайкам, няма да се кая -
продължавам за бъдеще да си мечтая.
Нищо не значат за мен диагнозите -
нека умуват над тях невролозите.
Искам дa работя и да се развивам,
трябва и за мен да има перспектива.
Има още време, ще работя до края,
искам да сменя и ада със рая.
Щастлива накрая искам да бъда,
с усмивка да срещна мойта присъда.
evropa
© Нели Todos los derechos reservados
Късмет !