сезонът
на замръзналите водни капки
блести в забързания свят
какво ли би било
ако
за миг поне се върне
вълшебството на пролетния аромат
и кой ще вдиша
песента
на онзи старец с лекокрилата шейна
елените
навярно друга приказка ще ни напишат
но не сега... но не сега
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados