14.12.2016 г., 10:54 ч.

Не сега 

  Поезия » Друга
511 2 15

сезонът

на замръзналите водни капки

блести в забързания свят

какво ли би било

ако

за миг поне се върне

вълшебството на пролетния аромат

и кой ще вдиша

песента

на онзи старец с лекокрилата шейна

елените

навярно друга приказка ще ни напишат

но не сега... но не сега 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??