Dec 14, 2016, 10:54 AM

Не сега 

  Poetry » Other
506 2 15

сезонът

на замръзналите водни капки

блести в забързания свят

какво ли би било

ако

за миг поне се върне

вълшебството на пролетния аромат

и кой ще вдиша

песента

на онзи старец с лекокрилата шейна

елените

навярно друга приказка ще ни напишат

но не сега... но не сега 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??