Ако режа, до кокал ще режа!
Чисти рани зарастват по-лесно!
Ако любя, до гроб ще бележа!
В твоя ум без покана ще влезна!
Аз съм Дива, от всички най-лична!
Ще оставя пустиня след мене!
Вир дълбок съм и черна поличба!
Ще затънеш! Не съм до колене!
Ще ме търсиш във девет живота
щом реша аз от теб да се скрия,
твоя болест ще стана, голгота,
и след девет не ще ме откриеш!
Таня Симеонова
© Таня Симеонова Todos los derechos reservados