Подобно на вятър
циклонен се нося.
Не зная какво е
страхът...
Представа
си нямам
що значи
назаде
и начин не зная
да спра.
Единствено мога
аз бури да будя,
циклон след
циклон
да творя...
На прах да
превръщам
пред себе си
всичко
без никаква капчица
жал...
Не ще ме спре даже най-яката
крепост
не ще ме спрат огън и меч.
на пепел ще правя аз всеки
невежа,
решил да застане
пред мен.
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados