3 nov 2008, 7:57

Не си оставих... 

  Poesía
634 0 14
Не си оставих нищичко за утре,
когато пътят ми от болка се стесни.
В последното ми "сбогом" от обичане
се врязах във стеснените си кръгове.
И задълбах се цялата във рани,
които ми напомнят всякога за теб,
останаха си нощите ми ялови
с безсъниците жарещи по мен.
Обездумена мъкна непосилно бреме.
Ни пролет, нито лятото за теб съм.
И обезлистено есенното слънце стене,
забравило лъчите си в отминал сън.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??