9 ene 2009, 0:35

Не си отивай 

  Poesía » De amor
605 0 1

Безветрието на думите

погълва звука.

Не нарамвай фалшиви

илюзии,

измамна е красотата

на еднодневна пеперуда.

Обратният път времето

изтрива,

пречупват се клоните

на мечтите.

Изтънява

нишката на заблуда,

завидяло щастие

изгаря под огъня

на хорска мълва.

Безветрието във въздуха

тежи,

безсънни нощи над

комина витаят.

 

Не си отивай!

Плаче прагът наскърбен.

© Павлина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??